



Date: March 22 - 25, 2022 Time: 3.00 pm - 5.00 pm IST

# **Inaugural program**

Time	Agenda	Dignitaries		
02:45 - 02:48	Welcome address	Prof. Sudarsan Padmanabhan,		
		Associate Professor, HSS, IIT		
		Madras		
02:49 - 02:51	Introducing Office of Global	Prof. Raghunathan Rengaswamy,		
	Engagement and SIDDHI,	Dean – Global Engagement,		
	IITM - AARDO Collaboration	IIT Madras		
02:52 - 02:55	Introducing the theme of the	Prof. V. R. Muraleedharan,		
	AARDO - IITM E-training	Professor, HSS, IIT Madras		
	program			
02:56 - 02:58	Special Invitee's address	Dr. T.S. Selvavinayagam,		
		Director of Public Health &		
		Preventive Medicine, Govt. of		
		Tamilnadu		
02:59 - 03:04	Chief Guest's address	Dr. J. Radhakrishnan, IAS,		
		Principal Secretary to Government,		
		Health and Family Welfare		
		Department, Govt. of Tamilnadu		
03:04 - 03:10	Presidential address	H.E. Dr. Manoj Nardeosingh		
		Secretary General, AARDO		
03:11 - 03:13	Vote of thanks	Dr. Karthik Raman, Associate		
		Professor, Biotechnology, IIT		
		Madras		
03:14	Training session starts			





Date: March 22 - 25, 2022 Time: 3.00 pm - 5.00 pm IST

# Day 1 - March 22, 2022

Agenda Item	Speaker	Duration	Time (IST)
Introduction	Mr. S. Ruthramoorthy	3 minutes	3.15 pm - 3.18 pm
	Associate Program		
	Administrator		
	Office of Global Engagement		
	IIT Madras		
	Chennai, India		
	Prof. V. R. Muraleedharan		
Introducing the	Professor, Dept. of HSS	_	
Speaker and the	IIT Madras	6 minutes	3:19 pm – 3:25 pm
Theme - Moderator			
D.: II141	Dr. Darez Ahamed, IAS	65 minutes	2.26 4.25
Primary Healthcare	Mission Director, Tamil Nadu	65 minutes	3:26 pm – 4:25 pm
in Tamil Nadu	National Health Mission Chennai		
	Chemai		
Q & A Session	Moderated by	25 minutes	4:26 pm – 4:50 pm
	Prof. V. R. Muraleedharan		
Summation	Moderator	6 minutes	4:51 pm – 4:57 pm
			r ····r
Vote of Thanks	Mr. S. Ruthramoorthy	3 minutes	4.58 pm - 5.00 pm





Date: March 22 - 25, 2022 Time: 3.00 pm - 5.00 pm IST

Day 2 - March 23, 2022

Agenda Item	Speaker	Duration	Time (IST)
Introduction	Mr.Vinoth.S  Lead Program Administrator  Office of Global Engagement  IIT Madras  Chennai, India	3 minutes	3:00 pm - 3:03 pm
Introducing the Speaker and the Theme - Moderator	Prof. V. R. Muraleedharan Professor, Dept. of HSS IIT Madras	6 minutes	3:04 pm - 3:10 pm
Digital and Technology Driven Health Initiatives	1. Mr. Rajesh Singh CEO, LEHS I WISH, New Delhi	30 minutes	3:11 pm – 3:40 pm
	2. Dr. Rajesh Khanna Senior Director - Programs, LEHS I WISH, New Delhi	30 minutes	3:41 pm – 4:10 pm
	3. Dr. R. K. Srivastava Senior Advisor – Innovations and Public Health, LEHS I WISH, New Delhi	30 minutes	4:11 pm – 4:40 pm
Q & A Session	Moderated by Prof. V. R. Muraleedharan	17 minutes	4:41 pm – 4:57 pm
Vote of Thanks	Mr.Vinoth.S	3 minutes	4:58 pm – 5:00 pm





Date: March 22 - 25, 2022 Time: 3.00 pm - 5.00 pm IST

# Day 3 - March 24, 2022

Agenda Item	Speaker	Duration	Time (IST)
Introduction	Mr.Vinoth.S  Lead Program Administrator  Office of Global Engagement  IIT Madras  Chennai, India	3 minutes	3:00 pm - 3:03 pm
Introducing the Speaker and the Theme - Moderator	Moderated by Dr. Girija Vaidyanathan, IAS (Rtd.) Fmr, Chief Secretary, Govt of Tamilnadu Professor of Practice, Dept of HSS, IIT Madras	10 minutes	3:04 pm - 3:14 pm
Healthcare Database in India	<b>Dr. Amit Mishra</b> Consultant, Ministry of Public Health, Qatar	60 minutes	3:15 pm – 4:15 pm
Q & A Session	Moderated by Dr. Girija Vaidyanathan, IAS (Rtd.)	30 minutes	4:16 pm – 4:45 pm
Summation	Moderator	10 minutes	4:46 pm – 4:55 pm
Vote of Thanks	Mr.Vinoth.S	5 minutes	4:56 pm – 5:00 pm





### Date: March 22 - 25, 2022 Time: 3.00 pm - 5.00 pm IST

Day 4 - March 25, 2022

Agenda Item	Speaker	Duration	Time (IST)
Introduction	Mr. S. Ruthramoorthy Associate Program Administrator Office of Global Engagement IIT Madras Chennai, India	3 minutes	3:00 pm - 3:03 pm
Introducing the Speaker and the Theme - Moderator	Prof. V. R. Muraleedharan Professor, Dept. of HSS IIT Madras	10 minutes	3:04 pm - 3:14 pm
Healthcare for the underprivileged	Dr. Yogesh Jain, M.D., Paediatrician, Founding Member, Jan Swasthya Sahyog (People's Health Support Group) Bilaspur, Chhattisgarh, India	60 minutes	3:15 pm – 4:15 pm
Q & A Session	Moderated by Prof. V. R. Muraleedharan	30 minutes	4:16 pm – 4:45 pm
Summation	Moderator	10 minutes	4:46 pm – 4:55 pm
Vote of Thanks	Mr. S. Ruthramoorthy	5 minutes	4:56 pm – 5:00 pm
5.00 pm	Valedictory program		